18-11-2018

Onze ervaringen van Brink Bewindvoering,

2.5 jaar terug hebben wij de eerste stap gemaakt om bij Brink Bewindvoering binnen te lopen en gevraagd wat zij ons konden bieden. We hadden namelijk het nodige meegemaakt o.a. ontslag van mijn partner, de verkoop van ons huis dat we zagen door de bomen het bos niet meer. We werden bij Brink Bewindvoering hartelijk ontvangen. Ze legden uit wat mogelijk was en ze gaven aan dat een budget coach misschien wel wat voor ons was.
Je blijft dan zelf mee beslissen in de financiën. Hierin stemden we gelijk in toe, de formulieren werden gelijk ingevuld en ze namen al onze financiën over.
Wij kregen wekelijks geld voor de boodschappen ed. En hadden we af en toe wat extra geld nodig dan hadden we altijd overleg via telefoon of mail contact. Maandelijks kregen we een overzicht van de financiën wat er was betaald ed. Nu sinds een half jaar doen we de financiën zelf weer en gaat het weer heel goed met ons.

We kunnen het dus iedereen aanraden. Lukt het jezelf niet meer om je financiën op orde te brengen neem dat de stap die wij ook hebben gedaan. Natuurlijk zijn er altijd op of aanmerkingen maar het levert zoveel minder stress op dat je weer lucht krijgt voor andere dingen. Wij zijn dankbaar dat Brink Bewindvoering ons hebben geholpen.

H.S.
Terug naar alle ervaringen