Medewerkers

Onze bewindvoerders:

Gabriëlla Nauta

Directeur / Bewindvoerder
Geregistreerd bij IFZ

Haalt het beste uit haarzelf, ook voor anderen. Cliënten kunnen bij haar dan ook rekenen op een standvastige, integere bewindvoerder, die recht door zee is en graag samenwerkt op een respectvolle en eerlijke  manier. Daarnaast geldt afspraak = afspraak, gekenmerkt door directe en heldere communicatie. Beschikt over een financiële achtergrond van ruim 20 jaar.

Tiemen Hovius

WSNP Bewindvoerder 
Geregistreerd bij Raad voor Rechtsbijstand (nr. 3391)

Financieel-administratieve achtergrond. Nuchter en onverstoorbaar. Houdt zich als bewindvoerder WSNP in de regio Friesland bezig met de zorgvuldige afwikkeling van persoonlijke schuldsaneringen. Beheert en vereffent de boedel bij schuldsanering. Controleert of alle verplichtingen worden nagekomen.
Houdt van snelheid en accuratesse. Scherp op wat wettelijk wel en niet mag. Hecht aan een eerlijke procedure: ‘Het recht moet zijn loop hebben, ook in moeilijke omstandigheden.’

Grytsje

Sinds januari 2019 werkzaam bij Brink Bewindvoering.
Met haar sociale achtergrond, afgeronde HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heeft Grytsje Rollingswier gekozen voor de zakelijke kant van dienstverlening als bewindvoerder. Het belang van een goeie balans op alle levensgebieden en in specifiek geval aan de kant van financiën zijn erg belangrijk, daarom kunnen cliënten rekenen op een betrokken bewindvoerder die het financiële aspect niet uit het oog verliest. 

Billur

Na het afronden van de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is zij eerst gaan werken als hulpverlener en heeft zij daarna ervaring opgedaan als bewindvoerder. Het begeleiden en helpen van mensen ziet zij als uitdaging. Zij hecht er aan dat de cliënt enerzijds goed wordt geholpen en anderzijds volledig in het proces wordt betrokken, met als doel financiële rust creëren. Hierbij toont zij volledig inzet, openheid en vertrouwen.

Tineke

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Brink Bewindvoering als assistent bewindvoerder.
Wat het werkt betreft, het regelen en fiksen voor de cliënten en het optimale resultaat behalen, dat zijn wel de leukste dingen om te doen.
Mijn hobby’s zijn; lekker fietsen naar en van mijn werk en wedstrijd zeilen.

Peet

Sinds januari 2019 werkzaam als assistent bewindvoerder.
Als eerste de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening succesvol afgerond op het Friesland College. Momenteel werkzaam aan de eindscriptie van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanze Hogeschool. Zijn interesse ligt vooral bij schuldenproblematiek, daarbij treedt hij kordaat op en laat zich niet met een kluitje het riet in sturen.