Over ons

Betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van Brink Bewindvoering

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, evenals een nauwe samenwerking met hulpverleners in ons streven naar maatwerk.

Zo zijn wij bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen.

Niet alleen door onze nauwe samenwerking met zorginstellingen en hulpverleners, maar ook door een grote vertrouwdheid met relevante instanties als rechtbanken, zorgkantoren, UWV, gemeentes en financiële instellingen. We weten dus als geen ander hoe de persoonlijke en financiële belangen behartigd moeten worden van mensen die daar zelf op enigerlei wijze niet toe in staat zijn.

Doordat wij onderdeel zijn van de Arie Brink Groep, waaronder Arie Brink advocaten, hebben we alle juridische kennis onder één dak. Wij zijn er dan ook snel mee om een advocaat in te zetten waar dat nodig is.

Brink Nalatenschappen

Laat uw nalatenschappen en erfenis vastleggen door Brink Nalatenschappen in Friesland. De Register Executeur registreert uw nalatenschap nauwkeurig en regelt de erfenis. Ook adviseren wij over juridische, fiscale en financiële zaken. Bezoek de website: www.brinknalatenschappen.nl