Medewerkers

Onze bewindvoerders:

 

Gabriëlla Nauta

Directeur / Bewindvoerder
Geregistreerd bij IFZ

Haalt het beste uit haarzelf, ook voor anderen. Cliënten kunnen bij haar dan ook rekenen op een standvastige, integere bewindvoerder, die recht door zee is en graag samenwerkt op een respectvolle en eerlijke  manier. Daarnaast geldt afspraak = afspraak, gekenmerkt door directe en heldere communicatie. Beschikt over een financiële achtergrond van ruim 20 jaar.

   

Tiemen Hovius

WSNP Bewindvoerder 
Geregistreerd bij Raad voor Rechtsbijstand (nr. 3391)

Financieel-administratieve achtergrond. Nuchter en onverstoorbaar. Houdt zich als bewindvoerder WSNP in de regio Friesland bezig met de zorgvuldige afwikkeling van persoonlijke schuldsaneringen. Beheert en vereffent de boedel bij schuldsanering. Controleert of alle verplichtingen worden nagekomen.
Houdt van snelheid en accuratesse. Scherp op wat wettelijk wel en niet mag. Hecht aan een eerlijke procedure: 'Het recht moet zijn loop hebben, ook in moeilijke omstandigheden.'

   

Suzanne

Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij Brink Bewindvoering als Bewindvoerder.
Ik sta voor klanttevredenheid, als bewindvoerder ben je voornamelijk zakelijk bezig de financiën op orde te krijgen en te houden. Daarnaast vind ik het belangrijk om persoonlijk betrokken te blijven bij mijn klanten. Duidelijke communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal mij hierin blijven ontwikkelen zodat ik mijn klanten goed van dienst kan zijn.

   

Thirza

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Brink bewindvoering als assistent van de bewindvoerster.
Ik heb de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan, omdat ik mensen graag help bij zaken waarbij zij hulp nodig hebben. Dit werk past daar goed bij. Op deze manier kan ik een bijdrage leveren aan een financieel betere toekomst voor mensen die daarbij ondersteuning nodig hebben.

   

Nathalie

Na mijn afgeronde opleiding HBO Rechten ben ik in 2016 aan de slag gegaan bij Brink Bewindvoering als Bewindvoerder.
Ik sta bekend als een gedreven persoon die haar juridische achtergrond gebruikt om het optimale resultaat te bewerkstelligen.
Mijn doel is om cliënten te helpen en te ondersteunen naar een betere financiële toekomst.

   

Tineke

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Brink Bewindvoering als assistent bewindvoerder.
Wat het werkt betreft, het regelen en fiksen voor de cliënten en het optimale resultaat behalen, dat zijn wel de leukste dingen om te doen.
Mijn hobby’s zijn; lekker fietsen naar en van mijn werk en wedstrijd zeilen.