Ons team

Gabriëlla Nauta

g.nauta@brinkbewindvoering.nl

Directeur / Bewindvoerder
Werkzaam op: maandag tm vrijdag

Haalt het beste uit haarzelf, ook voor anderen. Cliënten kunnen bij haar dan ook rekenen op een standvastige, integere bewindvoerder, die recht door zee is en graag samenwerkt op een respectvolle en eerlijke manier. Daarnaast geldt afspraak = afspraak, gekenmerkt door directe en heldere communicatie. Beschikt over een financiële achtergrond van ruim 20 jaar.

Tiemen Hovius

t.hovius@brinkbewindvoering.nl

Werkzaam op: maandag, woensdag en vrijdag

WSNP Bewindvoerder
Geregistreerd bij Raad voor Rechtsbijstand (nr. 3391)

Financieel-administratieve achtergrond. Nuchter en onverstoorbaar. Houdt zich als bewindvoerder WSNP in de regio Friesland bezig met de zorgvuldige afwikkeling van persoonlijke schuldsaneringen. Beheert en vereffent de boedel bij schuldsanering. Controleert of alle verplichtingen worden nagekomen. Houdt van snelheid en accuratesse. Scherp op wat wettelijk wel en niet mag. Hecht aan een eerlijke procedure: ‘Het recht moet zijn loop hebben, ook in moeilijke omstandigheden.’

Grytsje

g.rollingswier@brinkbewindvoering.nl

Werkzaam op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Met haar sociale achtergrond, afgeronde HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heeft Grytsje Rollingswier gekozen voor de zakelijke kant van dienstverlening als Curator, bewindvoerder en mentor. Het belang van een goeie balans op alle levensgebieden zijn erg belangrijk, daarom kunt u rekenen op een betrokken Curator, bewindvoerder en mentor, die het financiële aspect niet uit het oog verliest.

Billur

billur@brinkbewindvoering.nl

Werkzaam op: maandag t/m donderdag

Na het afronden van de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is zij eerst gaan werken als hulpverlener en heeft zij daarna ervaring opgedaan als bewindvoerder. Het begeleiden en helpen van mensen ziet zij als uitdaging. Zij hecht er aan dat de cliënt enerzijds goed wordt geholpen en anderzijds volledig in het proces wordt betrokken, met als doel financiële rust creëren. Billur toont als Curator, bewindvoerder en mentor volledig inzet, openheid en vertrouwen.

Natalie

n.gobel@brinkbewindvoering.nl

Werkzaam op: maandag t/m donderdag

Werkzaam binnen de zakelijke dienstverlening als assistent bewindvoerder en PGB beheerder. Natalie begeleidt vanuit het oogpunt: wat kan iemand zelf binnen zijn eigen mogelijkheden. Haar doel is, daar waar mogelijk, gezamenlijk de financiën te beheren, de juiste begeleiding te bieden om uiteindelijk financiële rust te creëren. Natalie haar kernwaarden zijn wederzijdse respect, betrokkenheid en consequent handelen.

Peet

vanderveen@brinkbewindvoering.nl

Werkzaam op: maandag, woensdag en vrijdag

Werkzaam als assistent bewindvoerder.
Als eerste heeft Peet de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening succesvol afgerond op het Friesland College. Momenteel werkzaam aan de eindscriptie van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanze Hogeschool. Zijn interesse ligt vooral bij schuldenproblematiek, daarbij treedt hij kordaat op en laat zich niet met een kluitje het riet in sturen.