ZZP’er, freelancer of overige zelfstandige

Maakt u zich als ZZP’ er zorgen over uw financiële situatie, heeft u geldzorgen, lukt het niet op geld opzij te zetten voor belastingen en andere rekeningen of betalen leveranciers niet op tijd? U bent echt niet de enige die dit overkomt. Bij Brink Bewindvoering kunnen we helpen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing

Financiële Coaching ZZP’ers

Ben je ZZP’ er en ervaar je betalingsproblemen? Trek dan op tijd aan de bel zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. In welke context de financiële problemen ook zijn ontstaan, vrijwel altijd geldt dat hoe langer de problematiek voortduurt, des te moeilijker het wordt. Om deze reden is het van belang alert te reageren en tijdig actie te ondernemen, des te groter is de kans dat er een oplossing gevonden wordt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Schulden zijn een zware last en de omgang met deurwaarders en incassobureaus kost veel tijd en energie en gaat ten koste van je kracht en focus.  Hierdoor kun je je minder concentreren op je bedrijf en het verbeteren van je financiële situatie. Door Brink Bewindvoering in te schakelen, doorbreek je deze vicieuze cirkel, je krijgt weer overzicht, komt tot rust en kunt je weer focussen op je bedrijf.

Brink Bewindvoering B.V. is een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te behalen. 

Schuldhulpverlening ZZP-ers

Wanneer je schuldhulpverlening aanvraagt als zzp-er, hoef je geen faillissement aan te vragen. 
De gevolgen van een faillissement zijn vaak nadelig omdat er geen middelen zijn om je schuldeisers te betalen.  Je kunt 20 jaar aansprakelijk worden gehouden voor je schulden.
Je staat niet alleen. Je wordt bijgestaan door de adviseur van Brink Bewindvoering.

Hoe werkt schuldhulpverlening bij Brink Bewindvoering B.V.

Alles begint met een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of op locatie. Tijdens dit gesprek kun je de situatie aan ons uitleggen en proberen we een duidelijk beeld te krijgen van de problemen.  Aan het einde van dit gesprek geven wij je direct advies met concrete oplossingen. Het gesprek vindt plaats binnen twee weken na aanmelding. 
Is er sprake van een crisissituatie, bijvoorbeeld dreigende ontruiming of afsluiting van water of energie, dan vindt het gesprek binnen drie dagen plaats.

Lees verder https://www.brinkbewindvoering.nl/schuldhulpverlening-zzp-en-ondernemers/